Producten & Diensten

Poorthuis Speciaaldruk verzorgt het bedrukken van kunststof verpakkingen voor diverse industrieën. Enkele voorbeelden zijn Food (wegwerpbekers, sauspotten), AGF (groente & fruit, disposables), tuinbouw (bloembakken) en de automotive sector (mengbekers voor autolakken).

Machinepark

Poorthuis Speciaaldruk onderscheidt zich van andere drukkerijen met een uitgebreid en modern machinepark voor vlak en rond drukken. Zo beschikken wij als enige drukkerij in Nederland over drie 8-kleurenmachines en een dekseldrukmachine. Vooral voor de foodindustrie beschikken we over een sleevemachine waarmee uw bekers of verpakkingen in-line kunnen worden verpakt.

  • Dry offset
  • Ook voor fotoprints en complexe opdrukken
  • Speciale dekseldrukmachine en sleevemachine
  • Bedrukken vanaf 10.000 stuks

Ervaren personeel

Vakkennis is van groot belang in het vervaardigen van een hoogwaardige bedrukking. In alle lagen van het drukproces beschikken wij over ervaren en gemotiveerde medewerkers die steeds weer voor u klaar staan om het best mogelijke resultaat te leveren.

Ontwerp & drukvoorbereiding

Met een eigen DTP-afdeling en drukvoorbereiding hebben we alle expertise in huis om uw klus te kunnen klaren. Wij besteden het ontwerpproces en het maken van cliché’s niet uit. Daardoor kunnen we u hiervoor een scherpe prijs bieden en houden we bovendien de doorlooptijden kort: indien nodig kan uw cliché binnen 30 minuten gereed zijn.

Korte levertijden

Poorthuis Speciaaldruk staat zes dagen per week voor u klaar. In drie ploegen wordt gewerkt om uw bedrukte verpakkingen snel te kunnen leveren. Ons moderne pand biedt ons bovendien altijd voldoende voorraad en magazijnruimte om ook op afroep te kunnen leveren. Onze standaard levertijd is twee weken, maar ook voor spoedleveringen kunt u altijd bij ons terecht.

Vervaardiging van eigen verpakkingen

Voor de meeste opdrachtgevers geldt dat zij hun verpakkingen vanaf de fabrikant aanleveren. Wilt u echter een verpakking op maat laten ontwikkelen én bedrukken? Matrijzen en PET, PP en AGF verpakkingen kunnen op maat worden gerealiseerd door Poorthuis Packaging.

Kennismaken met Poorthuis Speciaaldruk?

Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op.

Meer weten?

  +31 (0) 546 56 33 13

De betrouwbare servicedeskmedewerkers van Poorthuis Speciaaldruk hebben altijd een antwoord op uw vraag.

» Bel of mail mij

Mooi werk van Speciaaldruk